Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Vanliga frågor hos mumien

Vad vi gör

Vi säljer originalreservdelar till Xiaomi och Ninebot elscootrar

Vi reparerar Xiaomi och Ninebot elscooter.

När skickas din order?

Vi försöker alltid skicka din order samma dag som vi tar emot ordern. Ibland dagen efter. Om vi mot förmodan inte har reservdelen till din elscooter hemma så kan ordern dröja lite men då meddelar vi detta via epost.

Vad kostar frakten?

Vi har en transparent och ärlig fraktprislista som baseras sig på postnord och DHLs priser. Små prylar som skruvar, reflexer och krokar kostar bara 19 kr att skicka. En kontroller till bluetooth för en elscooter eller en innerslang kostar 29 kr. Medan vissa tyngre saker kan kosta 49, 99 eller 199 kr. Dom allra tyngsta saker är kompletta hjul. Dom tunga sakerna skickas alltid med DHL.

Originaldelar

Vi har alltjämt sedan starten 2003 haft som manifest att i så stor utsträckning som möjligt använda originalreservdelar när vi reparerar din telefon. Det samma gäller för elscooter. Det vi avser med originaldelar är så kallade OEM-delar (original equipment manufacturer). Vilket är en benämning på en originaldel som kommer från samma tillverkare som originalutrustningen.

OEM kan alltså enkelt sammanfattas som benämningen för en originaldel som kommer från samma tillverkare som originalutrustningen.

Garantier

Vi lämnar 12 månaders garanti på alla reservdelar och reparationer. En stor trygghet för dig som kund.

Försäkringsskador?

Vi är reparationspartner till samtliga större försäkringsbolag i Sverige. Så du kan lämna din enhet till oss för gratis kostnadsförslag om du skall skicka det till försäkringsbolaget. Vi kan även reparera försäkringsskadan åt dig. Ibland tar vi betalt självrisken och fakturerar försäkringsbolaget mellanskillnaden. Ibland betalar du hela reparationen själv och skickar sen in kvittot till försäkringsbolaget.

Företagskund

Har du en affär och vill köpa många reservdelar eller ett företag med en hel park med elscootrar. Då kan du kontakta oss för rabatter

Auktoriserade

Vi är en fristående reparationspartner för alla förekommande elscooter. Detta betyder att du som kund kan välja att reparera din elscooter hos oss.