Xiaomi Mijia M365 reparation

Ni har säkert sett dom överallt på stan. 2019 års fluga nummer ett. Dom elektriska scootrarna. Tycka vad man vill om dom. Men sönder går dom. Hela tiden och dom vanligaste Xiaomi Mijia M365 reparationerna är punka på fram eller bakdäck, trasig styrpinne, utslitna skivbroms belägg, trasigt stöd eller glapp i hopfällnings mekanismen.

Redan när vi såg dom nya elektriska scootrarna från Xiaomi så förstod vi att detta kommer bli framtidens mest reparerade elektroniska nytto leksak efter mobiltelefoner och surfplattor.

Direkt tog vi kontakt med Xiaomi i Peking Kina för att få tillgång till reservdelar direkt från fabriken och för att kunna skicka en reparatör på reparationskurs med Xiaomi och Segway.

Nu erbjuder vi Xiaomi Mijia M365 reparation i Göteborg men vi söker med ljus och lykta efter en hungrig och teknikkunnig tjej eller kille som kan axla ansvaret att vara en Mumien repair iTech i framförallt Stockholm.

I Palma de Mallorca har vi nu reparerat Xiaomi Mijia M365 reparation sedan över ett år tillbaka. Vissa dagar reparerar vi till och med mer el-scootrar än mobiltelefoner. Hör och häpna.

Alla reparationer utförs i vår butik och oftast kan vi reparera din Xiaomi Mijia M365 samma dag utan väntetid. Det enda som är lite tidskrävande är underligt nog punkteringarna. Dom tar minst 2h. Alla andra reparationer tar bara 30 min.

Vi reparerar även hyrscootrar åt VOI, Bird och en del andra aktörer. Har ni på ert företag behov av Xiaomi Mijia M365 reparation så skall ni kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er med ett problemfritt elscooterägande.

Vi kan utföra följande reparationer på Xiaomi Mijia M365. Byta styrpinnne, bluetooth enhet, stöd, bakskärm byte, framskärsbyte, byta hela chassit. Renovera batteripacken, trimma din Xiaomi så att den gör 35km/h. Byta handtag, byta till fluoroscernade självlysande däck, byta till punkteringsfria däck. Dessutom kan vi byta hela hjul, elmotor, och montera belysning undertill för att synas bättre i trafiken.

Vi säljer också ett speciellt kit i silikon som man kan montera själv mellan plattorna i hopfällningsmekanismen i fall den börjat glapp och slå under färd.

Alla våra reparationer kan man även utföra hemma om man är händig. I så fall kan du beställa reservdelar och tillbehör i vår webshop. Leverans sker dagen efter. Du kan även komma till vår butik och köpa delarna.

Så tveka inte att kontakta oss om du behöver professionell Xiaomi Mijia M365 reparation. Vi är här för att hjälpa dig. Ha ett säkert och trevligt scooterägande