Villkor - Mumien

Köp

Vid beställning träffas avtal om köp först när Mumien KB  969744-9735 bekräftat beställningen genom en e-postad orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt av mumiens databas utan manuell översyn. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

Pris

I priserna ingår moms med 25 %. Frakt är inte inkluderat i priserna. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Försäljning till minderåriga (under 18 år).
Vi kan inte kontrollera varje enskild order men om det är uppenbart att någon minderårig beställt kommer vi att häva köpet. Om det kommer till en diskussion huruvida en order är giltig eller inte om det beställts av någon som uppenbarligen är minderårig så kommer vi att stryka ordern.

Leveranser – Leveranstid

Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar (vardagar) efter det att vi har mottagit din beställning. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara något längre. Skulle levereranstiden avvika från den utlovade har du givetvis rätt att avstå alternativt ändra din beställning.

Brev

Beställning som har en mindre vikt och volym kan beställas med leveranssätt Brev. Detta kan endast användas när betalning sker med kort, paypal, faktura, SWISH eller förskottsbetalning. Beställningen kommer då att levereras direkt i din brevlåda.

Brevpostförskott

Beställning som har en mindre vikt och volym kan beställas med leveranssätt Brevpostförskott. Beställningen kommer då att aviseras genom en avi sen får du hämta ut din försändelse på närmaste postutlämningsställe. Du betalar för din försändelse i samband med uthämtning.

Fraktpriser

Det kostar 19 29 eller 99 kr i enhetsfrakt för fysiska produkter.

Leveransförsening

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning gällande leveransförseningar.

Transportrisken

Du som kund står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig.
Du står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från dig till vårt lager.

Delad order

Skulle någon av artiklarna du beställt ha en avsevärd längre leveranstid än övriga artiklar kan vi i vissa fall dela din beställning. Som kund behöver du aldrig betala mer än den överenskomna ursprungliga frakten.

Ej utlösta order

Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 200:- för våra kostnader.

Ångerrätt

Vi tillämpar ingen ångerrätt.

Eventuella returer skall skickas till:

Mumien KB
Gibraltargatan 54
412 58 Göteborg

Reklamationer

1. Vi har hela 3 månaders reklamationsrätt på utförda reparationsarbeten.
2. Om du som kund reklamerar en utförd tjänst eller vara så står vi för eventuell returfrakt vid godkänd reklamation.
3. Reklamationer skall ställas till:

Mumien KB
Gibraltargatan 54
412 58 Göteborg

Tvist

Efter att först ha fått reklamationen godkänd av oss på telefon eller email. Vi på Vallerö KB under namnändring till Mumien KB har som policy att följa ARNs beslut.

Återbetalningar

Ev. återbetalningar görs i första hand till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto i andra hand via avi.

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Postförskott/Kontant vid leverans – du betalar på postkontoret eller vid dörren när hemleverans sker.

Frågor om köp

Vi strävar alltid efter att svara på email direkt inom någon timma. Frågor som relaterar till redan utförda köp eller pågående orders och svarar vi alltid på inom 24 h på vardagar.

Sekretess och säkerhet

Personuppgifter

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, address och telefonnummer. I de fall du väljer att betala med kreditkort eller avbetalning måste du även ange ditt personnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtagandet gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via telefon eller e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. mumien.se kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall.

Mumien KB kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Förutom till Posten som är vår fraktpartner samt Paypal  som är våra betalpartner.

Kontakta oss

Har du frågor om våra villkor kan du kontakta oss. Oftast svarar vi samma dag.


Gibraltargatan 54, Göteborg
info@mumien.nu
0703-139687

Kontakta oss!