Reparera laptop skärm Göteborg

Reparera laptop skärm Göteborg

På senaste tiden har vi märkt av ett ökat intresse för Laptop reparationer. Detta glädjer oss eftersom vi började vår bana som Laptop reparatörer i Göteborg. Så det blir lite back to basic så att säga. Dom mest efterfrågade laptop reparationerna är skärmbyte och batteribyte. Vi kan erbjuda båda dessa reparationer på ALLA laptops modeller och märken.

Det enda du behöver göra för att få din laptop reparerad. Är att ringa oss eller komma in till oss med din dator så reparerar vi den när vi beställt hem den specifika skärmen eller batteriet. På laptop skärm marknaden idag finns det några hundra olika modeller av lcd skärmar att välja mellan. Många av dessa har vi på lager och kan byta på din dator direkt samma dag. Medans vissa andra måste vi beställa och då kan det ta upp till en vecka innan vi kan ordna din reparera laptop skärm göteborg.

När vi väl fått hem din skärm eller batteri så tar själva laptop reparationen 20 minuter i butiken i Göteborg.

Vi kan inte erbjuda laptop reparation för kunder utanför Göteborg då transporten av datorer är knepig. Men du är alltid välkommen in till vår reparationsbutik i Göteborg på Gibraltargatan 54.

Reparera laptop skärm i Göteborg utförs i ESD skyddad miljö av certifierad tekniker och vi använder nästan uteslutande originalskärmar. Batterierna däremot är tredjepartstillverkade av stora erkända leverantörer som är certifierade att tillverka laptop batterier till dom stora tillverkarna.

Vi kan erbjuda laptop skärm reparation i göteborg av Acer, Asus, Toshiba, fujitsu, Dell, HP, Sony, Microsoft surface och många flera. Det räcker att fråga oss via mail eller telefon.

Under 2019 hoppas vi kunna rulla igång en ny service med laptop reparation i göteborg på plats. Det vill säga att vi kommer ut till dig som kund och reparerar din laptop på plats. Denna tjänst hoppas vi kunna utöka till fler städer i Sverige genom våra så kallade iTechs. Reparerande Mumier på stan helt enkelt. Denna service kostar inget extra utan ingår i vår reparationskostnad.

I våra priser ingår alltid reservdel, arbete, moms och allt annat som kan tänkas beshöva. Så du får alltid ett fast pris på vår hemsida och detta ändrar sig inte under vägen. Vi är helt transparenta med priserna. Och dessutom erbjuder vi en no fix no fee policy. Detta gör att du slipper betala om vi inte lyckas reparera din enhet. En trygghet för dig som kund. Detta gäller såväl laptop reparationer som alla andra reparationer på iPad och mobiltelefoner