Vad är Mumien - Business

Vårt Mumien business ® koncept skiljer sig lite från mängden. Vi har identifierat ett behov hos våra företagskunder som vi tillgodoser. Nämligen att man oftast inte har tid att åka iväg och få sin mobil, surfplatta eller dator reparerad. Därför kommer vi till er och reparerar er enhet, utan extra kostnad. Ni betalar bara det priset som redan står på vår hemsida.

Den här tjänsten är tillgänglig för alla företag i Göteborgs stad. Vi erbjuder tills vidare dock inte inte tjänsten i Mölndal, Västra Frölunda eller Hisingen. Men detta kan komma att ändras så småningom.

Om ni vill ha ett besök under dagen idag eller som allra senast imorgon så fyll bara i vårt enkla formulär eller ring oss på 0703-139687. Ni kan även maila oss.

Tekniksupport på dina villkor

Vi på Mumien har alltid satsat på tillgänglighet och snabbhet. Vår butik har till exempel gratis parkering utanför och vi reparerar alla telefoner på cirka 20 minuter.

Nu tar vi allt detta och erbjuder ännu högre servicegrad. Vi kommer helt enkelt till ditt företag och reparerar din trasiga telefon framför dig eller i receptionen. Du slipper krångla med trafik i stan, trängselskatt och att tappa dyrbar arbetstid.

Du kan helt enkelt ta det lugnt och fortsätta arbeta med vi fixar din enhet direkt.

Kontakta oss!

Kontakta oss

Ring oss eller maila oss så kommer vi samma dag och fixar din telefon direkt på din arbetsplats. Ingen extra avgift. Betala enkelt med kort efter utförd reparation.


Gibraltargatan 54, Göteborg
info@mumien.nu
0703-139687

Kontakta oss!

[contact-form-7 id=”1326″]