Playstation

Playstation PS 4 rengöring

599 Kr.

Har du tröttnat på det där pipande, irriterande ljudet som kommer från fläkten när den arbetar på högvarv för att kyla ner din PS4 när du spelar. Ja det förstår vi, man kan ju knappt koncentrera sig på att spela med det ljudet tjutande runt sig.

Därför skall du komma upp till oss på Gibraltargatan 54 i Göteborg så rengör vi din spelkonsol så att den blir lika silkesmjuk och ren som när den föddes. Vi öppnar den försiktigt och är noga med att inte förstöra specialskruvarna som håller ihop chassiet. Sen kan du välja mellan två extratjänster till.

  • Dels kan vi montera dit ett specialkit med dammskydd för sidorna på din konsol. Då ingår även gummiskydd för två USB kontakter och AUX kontakten.
  • Vi kan dessutom montera dit ny kylpasta när vi ändå är inne i enheten. Detta gör att din processor och fläkt kan arbeta tillsammans i total harmoni igen. Kylpastan och rengöringen av spelkonsolen är två jätteviktiga steg för att dels kunna njuta av sin spelupplevelse men även för att förlänga livslängden på spelkonsolen.

Alla dessa saker kan vi fixa över dagen så att du slipper vara borta från din konsol mer än nödvändigt.