Laga telefon

Att laga telefon är för många personer ett hinder i vardagen. Vi på Mumien försöker göra allt vi kan för att det inte skall vara en jobbig sak att laga sin telefon. Det skall vara den enklaste sak i världen.</p> <p>Därför erbjuder vi expressreparationer när du vill laga telefon. I vår butik Mumien på Gibraltargatan 54. Att laga telefon skall inte vara krångligt eller obehagligt.

Att laga telefon är för många personer ett hinder i vardagen. Vi på Mumien försöker göra allt vi kan för att det inte skall vara en jobbig sak att laga sin telefon. Det skall vara den enklaste sak i världen.

Därför erbjuder vi expressreparationer när du vill laga telefon. I vår butik Mumien på Gibraltargatan 54.  Att laga telefon skall inte vara krångligt eller obehagligt.

Vi startade Mumien hösten 2003. Då var vi ett företag som bara fanns online och erbjöd upplåsning av telefoner. Med tiden så utvecklades upplåsnings processen och innefattade att vi var tvungna att lägga en hand på telefonerna för att låsa upp dom. Vi öppnade dom och kortslät speciella punkter i dom för att på så sätt komma förbi telefonens säkerhetssystem. Dessa system har med tiden utvecklats till en nivå där inte ens den mest avancerade hackern kan komma åt innehållet i telefonen och än mindre låsa upp den. Vi hade ju alla nödvändiga verktyg för att öaga telefon. Så vi började titta på vad vi kunde erbjuda för tjänster när upplåsningarna började gå mot sitt slut.

Vi kom på att alla verktyg vi hade passade alla dåvarande telefon modeller. På den tiden Nokia 3510, 6210 och Sonyericsson T610 till exempel. Så vi började erbjuda laga telefon tjänster som innebar en extreme makeover. Vi byggde helt enkelt om telefonen från en modell till modellen över för en mindre summa. Sen började ryktet sprida sig att vi kunde pilla med telefoner så då började mer och mer kunder höra av sig för att få hjälp med att laga telefon. På den tiden kunde vi även byta displayer och hårddiskar i dom gamla iPodarna från Apple. Jag vet inte hur många hörlursuttag vi bytt på den modellen.

Ganska snart under 2005 förstod vi att det var dags för en egen butik för att kunna serva alla som ville laga telefon i Göteborg. Vi hittade en perfekt lokal på Gibraltargatan 54 i Göteborg och det var då det tog fart ordentligt. Vi låste knappt upp några telefoner längre utan koncentrerade oss helt på att reparera telefoner dagarna i ända. Vi utökade sortimentet så att vi kunde laga telefon modeller även från Siemens och Motorola. Sen under 2007 så kom ju till slut den första iPhonen. Då fullkomligen exploderade reparationsbiten för oss. iPhone strömmade in för reparation och vi gick på reparations kurser och skaffade mer och mer reservdelar.

Laga telefon är och förblir vår främsta produkt och vi är den trogen i alla väder.