Laga Mobil Göteborg
Att laga mobil i Göteborg. Ja det är väl mer eller mindre synonymt med Mumien. Vi har funnits här i Göteborgarnas tjänst sedan 2003. Med mobilreparation butik på Gibraltargatan i Johanneberg sedan 2005.

Vad lagar vi för mobiler då. Jo vi kan laga mobil Apple, iPad, iPhone och MacBook. Samt Huawei, LG, Xiaomi, Samsung och Sony Xperia modeller. På nästan alla kan vi byta batteri, skal och skärm. När det gäller Apple sortimentet kan vi byta i princip vilken del som helst. Så behöver du laga mobil i Göteborg skall du verkligen komma till oss.

Hos oss slipper du oftast lämna ifrån dig telefonen om den inte är supertrasig vill säga. Oftast laga mobil i Göteborg på 20 minuter. Och du kan till och med få titta på. Sen kan du betala med kontanter, Swish eller kort. Enkelt va?

När GP för några år sedan gjorde reportage om att laga mobil i Göteborg så handlade reportaget om oss och om hur vanligt det var nu för tiden att lämna in sin mobil för reparation istället för att bara köpa en ny modell. Bättre både för din egen ekonomi och för miljön enligt Göteborgs Posten.

 

Det finns flera artiklar om Mumien och att laga mobil http://<a href=”https://www.mobil.se/nyheter/reportage-s-blir-trasig-mobil-som-ny”>i Göteborg och i andra städer i Sverige där vi funnits under åren. För 5 år sen stängde vi den sista butiken utanför Göteborg som var i Jönköping för att fokusera på marknaden där vi är som allra starkast. I Göteborg. Vår hemstad och där vi funnits sedan 2003.

Här kan du se ett reportage om vår gamla anställde Jonas som hade hand om vår butik i Stockholm.

 

Här är ett reportage om Mumien och vår butik i Jönköping. Att laga mobil i Göteborg går även bra om du skickar in din mobil till oss med posten eller beställer hem ett mobilbrev som är vår egen innovation. Och som vi varumärkesskyddat.

Vi söker nya ”mumier” som vill laga mobil i både Göteborg och på andra håll i Sverige. Framförallt söker vi mobila reparationstekniker i Stockholm som kan laga både Xiaomi elscooter och mobiler och iPad. Det är ett fritt och ansvarsfullt jobb där man själv kan påverka sin inkomst. Är du nyfiken på det skall du ringa oss på 0703-139687 eller maila oss. Så kan vi svara på mer frågor om att laga mobil i Sverige i övrigt.

En bil på laga mobil i Göteborg

laga mobil i Göteborg