Laga iPhone billigt

Laga iPhone billigt. Hur gör man. Ja dom flesta modellerna på iPhone kan man laga billigt som exempelvis iPhone 6, iPhone 7 och iPhone 8. Medan modellerna iPhone X och iPhone Xs är dyrare att reparera. Vi på mumien.se strävar alltid efter att kunna reparera dom så billigt som möjligt.

Nu för tiden från hösten 2019 kan vi även laga iPhone X och XR billigt. Dom har tidigare kostat jättemycket på grund av OLED tekniken. Men har sedan introduceringen gått ner kraftigt i pris.

Oftast styrs reparationspriserna dock av tillverkarnas grossistpriser. Och dom kan vi inte påverka. Eftersom Mumien.se är en av dom reparatörerna i Sverige som köper in mest displayer och reservdelar eftersom vi funnits längst och med all sannolikhet gör flest reparationer så har vi bra inpriser och kan laga iPhone billigt. Jämför gärna våra priser med andra reparatörer på jämförelsesidor som Comparerepair med flera.

 

Många säger att man kan laga iPhone billigast hos Mumien i Göteborg. Vi har alltid haft lite större inköpskvantiteter än våra konkurrenter och därför haft bättre inköpspriser. Detta påverkar våra priser ut till dig som kund. Att laga iPhone billigt är en självklarhet för oss.

Även våra priser på iPad reparationer och Macbook reparationer är bland dom lägsta i Sverige. Du kan se alla reparationspriser på vår sida för priser på reparationer. Du kan även läsa om våra olika kvaliteter på säkrmar och batterier på vår sida om kvaliteter. För ungefär ett år sen upptäckte vi några konkurrenter som hade lägre pris än oss på iPhoneskärmar. Då förstod vi vad dom gjorde. Dom erbjöd kvaliteter som var lägre än originalkvalitet. På så sätt kom dom ner i pris.

Vi gör så att vi erbjuder OEM kvalitet om du vill laga iPhone billigt och originalkvalitet om du vill betala lite mer och få en lite skarpare skärm med bättre värme och känsla i säkrmbilden.

Originaskärmarna plockast från Apples produktionslinje och byggs ihop i Kina med nya glas och touch. OEM skärmarna är tillverkade helt och hållet i Kina och priset är därför lägre. Kvaliteten är dock inte långt efter originalet.

Den största skillnaden brukar vara att OEM skärmarna kan upplevas som ”blåare” i skenet och skärpan är inte lika hög. Inget du direkt märker på en iPhone 7 eller iPhone 8. Men kanske lite mer på en iPhone X eller XS.

Att laga iPhone billigt och snabbt är lätt om du kommer till vår butik på Gibraltargatan 54 i centrala Göteborg.