Olika kvaliteter på reservdelar

Under 2018 kom vi på att många var billigare än oss på vissa displaybyten framförallt. Detta föranledde en undersökning där vi kollade med våra leverantörer vad det berodde på samt gjorde en konkurrentanalys. Det vi kom fram till var bara en sak. Dom använde inte samma kvalitet som vi gjorde.

Detta har gjort att vi numera i en ambition att alltid vara så transparenta som möjligt, erbjuder olika priser och olika kvaliteter. Hos oss har du helt enkelt valfriheten att själv välja.

  • OEM – lite lägre pris för dig som kanske haft din iPhone ett tag och inte vill spendera jättemycket pengar på den. Skärm är tillverkad i Kina och kan upplevas lite ljusare i färgerna. Den har lika hög upplösning men är inte lika krispig i färgåtergivningen. Alla flexkablar är originalkablar. Glaset är tillverkat av tredjepartstillverkare och är inte lika mjukt som originalglasen. Dom är även någon millimeter tjockare än originalglasen.
  • ORIGINAL – Original lcd/skärm men OEM glas/touchscreen, flexkablarna är också OEM tillverkade. Detta är den högsta kvaliteten du kan hitta på marknaden av utbytesskärmar och den har därför ett högra pris än OEM skärmen.

Kom ihåg, valet är ditt.