Bli en Mumien iTech i din stad

Just nu söker vi efter teknikintresserade tjejer och killar som vill arbeta som iTech i sin egen hemstad. Det betyder att du är Mumien förlängda arm och gör mobilreparationer “på plats” i din stad.

Vi skickar dig kunder som bokar reparationer via vår hemsida och marknadsför att DU finns i din stad, redo att rycka ut och reparera kundens telefon.

Att vara en iTech på Mumien är perfekt för dig som är student, ungdom, pensionär eller som har sysselsättning delar av veckan redan men som vill ha ett lönande extrajobb. Det enda kravet vi ställer är att du är teknikintresserad och villig att lära dig att reparera telefoner.

Just nu söker vi efter iTechs i Stockholmsområdet.

Jobba hos oss på Mumien

Vi söker extra butikspersonal som vill skruva med mobiltelefoner. Vi söker en deltidstjänst som extrapersonal som kan jobba på helger och extra i veckan med.

Vi söker dig som vill vara vårt ansikte utåt i vår butik i centrala Göteborg. Ett roligt och lärorikt arbete där du till största delen kommer reparera mobiltelefoner och surfplattor.

Du kommer sedan åtgärda felen och följa upp resutatet med kunden vid avslutad service. Våra kunder kommer dels till vår butik i Göteborg samt skickar in sina enheter via vårt patenterade system med Mobilbrev ®.

Du behöver vara tekniskt intresserad men vi ger dig all utbildning som krävs för att kunna arbeta hos oss.

Mumien har funnit sedan 2003 och i vår nuvarande form med butiken på Gibraltargatan sedan 2005. Vi är Göteborgs äldsta och mest välrennomerade reparationsställe för mobiltelefoner, surfplattor och smartphones i allmänhet. Sedan starten har vi tillsammans reparerat mer än 100.000 enheter.

Vi söker i första hand en teknikintresserad tjej eller kille som är ödmjuk, serviceinriktad, stresstålig som gillar att leverera bra service till kunden och som kan arbeta självständigt. I gengäld erbjuder vi en varierad arbetsplats med mycket kundkontakt och möjligheter att utveclas tillsammans med oss.

Tycker du det låter intressant att arbeta hos oss så tveka inte att höra av dig till serviceansvarig på email info@mumien.nu eller via telefon 0703-139687

Jobba med oss eller blir en Mumien iTech

Vi söker alltid efter extrapersonal. Hör av dig om du är intresserad.


Gibraltargatan 54, Göteborg
info@mumien.nu
0703-139687

Hör gärna av er med mer info!