iPhonereparation Göteborg

Mumien är iPhone reparation i Göteborg

För många är iPhonereparation i Göteborg synonymt med Mumien på Gibraltargatan 54 i Göteborg. Vi har funnits där i så många är att det blivit något av en institution för Göteborgarna. Vår värd delade en rolig anekdot. När hon skulle förklara var på Gibraltargatan hon bodde så sa hennes vän torrt: – Jaha vid Mumien menar du.

Hur började det

År 2005 öppnade butiken med reparation av mobiler och upplåsning av desamma. Sen redan 2007 innan någon annan hade börjat med det så började vi med iPhone reparation i Göteborg och sedermera även i Stockholm och Jönköping. Numera fokuserar vi enbart på iPhonereparation i Göteborg och vi kan även reparera andra smartphones som Huawei, LG, Xperia och Samsung.

Hur reparerar men då

Enkelt uttryckt kan man säga att det börjar med en okulär felsökning vid kassadisken tillsammans med kunden. Om vi då direkt kan identifiera problemet så sätter vi igång reparationen på direkten medans du som kund väntar i butiken och bläddrar i en tidning. I sällsynta fall måste vi behålla telefonen för en mer omfattande felsökning. Men då får du ett kvitto på att du lämnat in telefonen sen ringer eller SMSar vi när iPhone reparationen är klar.

kan du beställa reparation av din iPhone och andra modeller

iPhonereparation i Göteborg

 

iPhonereparation är den absolut vanligaste reparationen på Mumien i Göteborg. Tätt följt av Xiaomi elscooter reparation. Men vi reparerar även ett gäng iPad varje vecka med. Vi började med iphonereparation redan 2007 långt innan någon annan arbetade med dom. Direkt när dom kom åkte vill USA och gick en reparations kurs hos Apple i Chicago för att få tillgång till original reservdelar bland annat. I en hel vecka skruvade vi iPhonereparation innan vi återvände till Göteborg. Väl där drog vi direkt igång med iPhonereparation. Både i butiken i Göteborg och den på den tiden nyöppnade butiken i Stockholm. När det var som allra hetasst reparerade vi 35 iPhonereparation i Göteborg per dag per butik. Detta var på iPhone 3GS tiden dock. Sedan dess har mycket vatten flutit under broarna och vår mest reparerade iPhone modell idag är iPhone 8

Iphonereparation är lätt och billigt att göra jämfört med exempelvis Samsung som är både svårare och dyrare att reparera. Men vi på Mumien har alltid satt en heder i att inte bara erbjuda iPhonereparation i Göteborg utan även reparationer till dom allra flesta modellerna. Idag kan vi även reparera Sony, Samsung, Xiaomi, LG, Oneplus, Microsoft, Huawei, och dom flesta laptops på marknaden.