Vi erbjuder gratis felsökning av mobil. Det fungerar på två sätt. Du kan antingen komma in till vår butik på Gibraltargatan 54 i Göteborg.

Eller skicka in din telefon. Det enda som tillkommer om du postar in din telefon till oss är eventuell returfrakt om du inte vill reparera din telefon. Annars inga kostnader alls. Gratis felsökning mobil.

Om du kommer till vår butik så tittar vår tekniker på din telefon direkt medan du väntar. Sen ger han ett utlåtande på din reparation som du kan ta ställning till. Gratis felsökning mobil.

Om vi reparerar din telefon och du antingen inte är nöjd med reparationen eller om det visar sig att din telefon fått ytterligare skador som du inte hade räknat med eller som vi inte upptäckte vid den första kontrollen. Så kan du välja att be oss ta ur den reparerade delen och betala tillbaka reparationskostnaden. Detta är en unik service på den Svenska reparationsmarknaden. Gratis felsökning av mobil som det borde vara enligt tidningen Mobil.

Redan när vi startade vår affär med upplåsning av mobiltelefoner under hösten 2003 så började vi med erbjudandet att man inte behövde betala om vi inte lyckades med reparationen/upplåsningen.

Inte som alla andra aktörer på marknaden som skall ha betalt bara för att titta på mobilen. Vi tyckte detta var orättvist och orimligt. Därför var vi pionjärer när det gäller gratis felsökning av mobiler.

Detta har visat sig otroligt uppskattat bland våra kunder och en enorm trygghet. Många gånger kan mobiltelefoner visa sig innehålla andra skador som man inte kan förutse direkt vid första titten på den. Därför erbjuder vi oss alltid att titta noga på den och göra en gratis felsökning av din mobil. Om vi inte lyckas reparera den eller om den innehåller mer problem än exempelvis en trasig display eller uttjänt batteri. Ja då behöver du inte betala för reparationen.

gratis felsökning mobil

 

Har du några som helst frågor om detta kan du alltid mail oss eller ringa oss på 0703-139687. Vi har öppet vardagar mellan 10.00 – 18.00 med lunchstängt mellan 12.30 och 13.30