Mumien är lika med garmin reparation i Europa

För många är garmin reparation synonymt med Mumien på Gibraltargatan 54 i Göteborg. Vi har funnits där i så många är att det blivit något av en institution för Göteborgarna. Nu erbjuder vi dessutom vår tjänst med Garmin reparation till alla europeiska cyklister med. Var du än bor i Sverige så kan vi erbjuda reparation på din enhet genom vår smarta inskickstjänst Mobilbrev ®.

Vi är själva cyklister och vet hur frusterande det kan vara när man måste vara utan sin träningskompis. Därför försöker vi alltid Garmin reparation på direkten eller med vändande post vid inskick.

Hur började det

År 2005 började vi cykla. På den tiden med gamla Polar cykeldatorer. Sen redan 2007 innan någon annan började vi med Garmin reparationer. När vi gjorde sönder vår första garmin cykeldator och försökte vi förgäves hitta någon som kunde reparera den spruckna skärmen. På den tiden fanns bara Garmin själva som gjorde sådana reparationer. Vi förstod då ganska snabbt att här kundes finnas en öppning för oss på mumien. Jag menar verktygen och kunskapen för att syssla med Garmin reparation hade vi ju redan.

Hur reparerar men då

Enkelt uttryckt kan man säga att det börjar med en felsökning av cykeldatorn. Om vi då direkt kan identifiera problemet så sätter vi igång reparationen på direkten medans du som kund väntar i butiken och bläddrar i en tidning. I sällsynta fall måste vi behålla cykeldatorn för en mer omfattande felsökning. Men då får du ett kvitto på att du lämnat in telefonen sen ringer eller SMSar vi när Garmin reparationen är klar.

Mobilbrev för inskick

Du kan även beställa hem ett mobilbrev för att skicka in din garmin för reparation. Då tar det i dom allra flesta fallen cirka 24 h att få den reparerad. Vi kan även sätta på ett skyddsglas på den.

Garmin reparation vi utför idag är batteri byte, skärm byte, byte av baksidan, Reparation och lödning av USB kontakten om den går sönder vilket den gör ganska ofta. Vi kan tyvärr inte uppdatera programvaran i Garmin. Det gör man via sin vanliga Garmin connect.

 

If you live in a different country then Sweden and need your Garmin reparaired please contact us.

Vi kan i dagsläget reparera Garmin Edge 520, 820 och 1000/1030. Men vi hoppas få reservdelar till Garmin edge 530 och 830 snart med.

Vi säljer även lite enkla tillbehör till Garmin såsom kompatibla pulsband för endast 299 kr och special hållare till styrstammen så du slipper den fula original hållaren.

En bild på Garmin reparation.

Garmin Edge reparationer