Mumien - Försäkringsskador elscooter

Nu för tiden är elscootrar så dyra att man ofta måste blanda in försäkringsbolaget. Att reparera chassit eller batteriet  på en Xiaomi M365 kostar i dagsläget cirka 1.500 kr. Bättre då att försäkra din elscooter.

Oftast har du en självrisk på 1200 – 1500 kr hos din försäkrings varför det kan vara till en stor hjälp att ringa dom. Vi samarbetar med alla stora och små försäkringsbolag och kan antingen utfärda en faktura till dom direkt och ta betalt din självrisk bara. Eller låta dig få fakturan och presentera den för försäkringsbolaget. Försäkringsskada elscooter.

Vi kan även vara behjälpliga med kostnadsförslag och offerter på reparationer som försäkringsbolagen ofta vill ha. Vi kan även utfärda skrotningsintyg för riktigt skadade irreparabla elscootrar.

Så oavsett om du är privatperson eller företag kan du vända till dig oss med alla dina försäkringsrelaterade frågor.

Under 2020 blev vi kontaktade av ett av Sveriges största försäkringsbolag som ville börja använda oss som reparationspartner. Det blev starten till ett samarbete som täckte våra på den tiden tre butiker. Det finns dagar då vi kan reparera upp till 10 försäkringsärenden i butiken.

Försäkringsskada elscooter blev vår största omsättning. Alla handläggare kontaktade oss för att få hjälp. Varje dag hjälpte vi kunder till försäkringsbolagen med både kostnadsfria felsökningar och skrev försäkringsintyg påelscootrar som inte gick att reparera.

Under året efter hade två försäkringsbolag till anslutit sig till vår vid den tiden rätt så unika tjänst för förskringsbolagen.

Idag arbetar vi med tre stora försäkringsbolag och söker hela tiden nya samarbeten med försäkringsbolag. Är du handläggare på att bolag och vill ha hjälp med värdering av skadade elscootrar eller reparationer är du välkommen att kontakta Johanna Nilsson vår skadechef på Mumien på 0703-139687ö.

Om du som kund har en försäkringsskada elscooter så börjar du med att kontakta oss så ger vi dig ett kostnadsförslag på reparationen som du kan använda till ditt bolag. Oftast måste reparartionen överskrida 1200 kr för att det skall vara värt att ta det på försäkringen. För självrisken brukar vara ungefär så hög. När du väl fått godkänt av ditt försäkringsbolag om skadan kan du lämna elscootern till oss så express fixar vi den och sen fakturerar vi ditt förskringsbolag och du har en hel och fin elscooter igen.

Du kan även välja att betala självrisken direkt till oss så får du kvitto på köpet som du kan skicka till ditt försäkringsbolag. Fråga oss gärna om du har mer frågor. Du kan även kolla med Skandia, Trygg Hansa, Folksam eller Länsförsäkringar på deras respektive hemsida.

Försäkringsskada elscooter.

Försäkringsbolag vi samarbetar med

Vi på Mumien har alltid arbetat med dom största försäkringsbolagen.

Detta går att du som kunde alltid kan laga din försäkringsskada hos oss och känna dig trygg. Vi kan fakturera försäkringsbolaget direkt eller ge dig en faktura som du kan presentera för dom.

Vi hjälper även till med gratis kostnadsförslag för din försäkring.

Kontakt

Kontakta oss

Ring oss eller maila oss så kommer vi samma dag och fixar din telefon direkt på din arbetsplats. Ingen extra avgift. Betala enkelt med kort efter utförd reparation.


Gibraltargatan 54, Göteborg
info@mumien.nu
0764-411018

Kontakta oss!