• Vi säljer originalreservdelar till Xiaomi, Ninebot, Max G30 och Zero elscooter
  • Vi reparerar Xiaomi och Ninebot elscooter.

Vi försöker alltid skicka din order samma dag som vi tar emot ordern. Ibland dagen efter. Om vi mot förmodan inte har reservdelen till din elscooter hemma så kan ordern dröja lite men då meddelar vi detta via epost.

Vi har en transparent och ärlig fraktprislista som baseras sig på postnord och DHLs priser. Små prylar som skruvar, reflexer och krokar kostar bara 19 kr att skicka. En kontroller till bluetooth för en elscooter eller en innerslang kostar 29 kr. Medan vissa tyngre saker kan kosta 49, 99 eller 199 kr. Dom allra tyngsta saker är kompletta hjul. Dom tunga sakerna skickas alltid med DHL.

En gång i tiden var vi mest kända för att att vi låste upp operatörslåsta mobiltelefoner. Tyvärr slutade vi med den tjänsten under 2014. Anledningen var att 95% av alla förfrågningar om upplåsning gällde iPhone. Och det går inte att på ett säkert och tillförlitligt sätt låsa upp iPhone. Så till oss skall du istället komma om du behöver laga iPhone i Göteborg.

Så vi erbjuder INTE operatörsupplåsning av några mobiltelefoner längre.

Vi har alltjämt sedan starten 2003 haft som manifest att i så stor utsträckning som möjligt använda originalreservdelar när vi reparerar din telefon. Det samma gäller för elscooter. Det vi avser med originaldelar är så kallade OEM-delar (original equipment manufacturer). Vilket är en benämning på en originaldel som kommer från samma tillverkare som originalutrustningen som ex. skärmar från LG, Sharp, Toshiba och TPK Holdings. Eller controllers och batterier från Xiaomi eller Ninebot.

OEM kan alltså enkelt sammanfattas som benämningen för en originaldel som kommer från samma tillverkare som originalutrustningen.

Vi lämnar 12 månaders garanti på alla reservdelar och reparationer. En stor trygghet för dig som kund.

Vi är reparationspartner till samtliga större försäkringsbolag i Sverige. Så du kan lämna din enhet till oss för gratis kostnadsförslag om du skall skicka det till försäkringsbolaget. Vi kan även reparera försäkringsskadan åt dig. Ibland tar vi betalt självrisken och fakturerar försäkringsbolaget mellanskillnaden. Ibland betalar du hela reparationen själv och skickar sen in kvittot till försäkringsbolaget.

Som företagskund hittar du all information på företagssidan.

Vi är en fristående reparationspartner för alla förekommande mobilmärken. Detta betyder att du som kund kan välja att reparera din elscooter hos oss.