• Vi säljer originalreservdelar till Xiaomi, Ninebot, Max G30 och Zero elscooter
  • Vi på platsen reparerar  iPhone, Smartphones och  surfplattor.
  • Vi hjälper till med överföring av telefon innehåll från en telefon till en annan.
  • Vi reparerar försäkringsskador åt alla försäkringsbolag. Även elscooter.
  • Vi låser INTE upp mobiltelefoner.
  • Vi reparerar inte fuktskadade enheter.
  • Vi byter inte reservdelar som inte är köpta hos oss.

Vi reparerar under INGA omständigheter fuktskadade telefoner, surfplattor eller datorer. . Anledningen till detta är att vi arbetat med mobilreparationer sedan 2003. Och vi har aldrig stött på en fuktskadad telefon som blir sig själv efter att man provat att reparera den.

Vi försöker alltid skicka din order samma dag som vi tar emot ordern. Ibland dagen efter. Om vi mot förmodan inte har reservdelen till din elscooter hemma så kan ordern dröja lite men då meddelar vi detta via epost.

Vi har en transparent och ärlig fraktprislista som baseras sig på postnords priser. Små prylar som skruvar, reflexer och krokar kostar bara 19 kr att skicka. En kontroller till bluetooth för en elscooter eller en innerslang kostar 29 kr. Medan vissa tyngre saker kan kosta 49, 99 eller 199 kr. Dom allra tyngsta saker är kompletta hjul.

En gång i tiden var vi mest kända för att att vi låste upp operatörslåsta mobiltelefoner. Tyvärr slutade vi med den tjänsten under 2014. Anledningen var att 95% av alla förfrågningar om upplåsning gällde iPhone. Och det går inte att på ett säkert och tillförlitligt sätt låsa upp iPhone. Så till oss skall du istället komma om du behöver laga iPhone i Göteborg.

Så vi erbjuder INTE operatörsupplåsning av några mobiltelefoner längre.

Vi har alltjämt sedan starten 2003 haft som manifest att i så stor utsträckning som möjligt använda originalreservdelar när vi reparerar din telefon. Det samma gäller för elscooter. Det vi avser med originaldelar är så kallade OEM-delar (original equipment manufacturer). Vilket är en benämning på en originaldel som kommer från samma tillverkare som originalutrustningen som ex. skärmar från LG, Sharp, Toshiba och TPK Holdings. Eller controllers och batterier från Xiaomi eller Ninebot.

OEM kan alltså enkelt sammanfattas som benämningen för en originaldel som kommer från samma tillverkare som originalutrustningen.

Vi lämnar 12 månaders garanti på alla reservdelar och reparationer. Vi lämnar ett års garanti på Xiaomi reservdelar. En stor trygghet för dig som kund.

Enklast är självklart att fylla i vårt mobilbrevsformulär och få hemskickat vårt specialutvecklade mobilbrev. En skyddande hård mobilförpackning för säker transport. Om du vill skicka din telefon på direkten skall du använda följande adress

Mumien
Gibraltargatan 54
412 58 Göteborg

Glöm inte att skicka med alla dina uppgifter och felbeskrivning på en lös lapp.

Vi är reparationspartner till samtliga större försäkringsbolag i Sverige. Så du kan lämna din enhet till oss för gratis kostnadsförslag om du skall skicka det till försäkringsbolaget. Vi kan även reparera försäkringsskadan åt dig. Ibland tar vi betalt självrisken och fakturerar försäkringsbolaget mellanskillnaden. Ibland betalar du hela reparationen själv och skickar sen in kvittot till försäkringsbolaget.

Som företagskund hittar du all information på företagssidan.

Packa gärna din telefon i vårt gratis  mobilbrev  som du kan beställa här. Eller tänk på följande saker om du skickar in den själv.

  • Packa i ett väl vadderat kuvert.
  • Skicka INTE med laddare, minneskort eller sim kort.
  • Se till att telefonen INTE är kodlåst.
  • Skicka med en lapp med namn, adress och felbeskrivning. Även ett mobilnummer är bra att ha för oss.

Vi är en fristående reparationspartner för alla förekommande mobilmärken. Detta betyder att du som kund kan välja att reparera din telefon hos oss. När det gäller de flesta auktoriserade verkstäder så erbjuder dom bara en utbytesenhet till ett betydligt högre pris än en reparation. Vi däremot lagar iPhone i Göteborg.

Och dessutom blir du aldrig av med någon information på din telefoner, surfplatta eller dator hos oss. Det är annars nackdelen med auktoriserade verkstäder. När det gäller till exempel Apple så reparerar dom inte ens mobiler. Dom bara byter ut dom.

Många undrar om tillverkarens garanti gäller efter att man har reparerat sin mobil. Låt oss börja med att konstatera att garantin gäller inte så länge mobilen eller surfplattan är sönderslagen i alla fall. Så redan där har du på ett sätt förbrukat tillverkarens garanti.

Om du reparerar din enhet hos oss på mumien så använder vi i så stor utsträckning som möjligt originalreservdelar och gör alltid vårt yttersta för att göra en så osynlig reparation som möjligt. Detta gör att tillverkarens garantiombud har väldigt svårt att neka garanti för dom vet helt enkelt inte att din telefon varit sönderslagen.

Men om du berättar för dom att du slagit sönder den och sen reparerat den så kommer dom garanterat neka dig garantihjälp.