Byta skärm iPhone X

Byta skärm iPhone X är vårt vanligaste skärmbyte alla kategorier. Utav alla iPhone modeller som passerat revy hos Mumien och vi har ju faktiskt varit med sedan den första kom. Så är iPhone den vi bytt skärm på allra flest gånger.

På andra plats i skärmbytesligan kommer iPhone 3GS. Dom bytte vi 100 stycken om dagen under åren 2010-2011. Det är bra men det är ändå en bit kvar till förstaplatsen som innehas av iPhone .

Att byta skärm på en iPhone X är enkelt och billigt för dig som kund. Vi. har flera olika kvaliteter att välja mellan så det skall alltid passa din plånbok.

 

Som vid alla skärmbyten så börjar byta skärm iPhone X med att vi tar isär telefonen och gör rent den grundligt inuti. Tar bort all damm och små partiklar. Vi tar också och kopplar ur batteriet det första vi gör. Vi vill ju inte kortsluta telefonen. Detta är en procedur som alla reparatörer på mumien.nu måste följa. Sen tar vi loss alla kontakter med ett specialverktyg i plast för att inte kortsluta något i telefonen.

Efter det är det dags att byta skärm iPhone X och lossa på alla lösa delar på skärmen som vi kan återanvända. Det är egentligen bara skärmen och touchen som vi byter. Högtalare, hemnkapp som är kopplad till ditt touch ID och alla andra smådelar flyttas över från den gamla displayen i en mödomsam och tidskrävande process.

Under tiden gör vi även rent galler och öronhögtalare från smuts som samlas där hela tiden.

Till slut är det dags att montera i den nya skärmen i telefonen. Och det sista vi gör är att koppla in batteriet. Innan vi stänger telefonen helt så kör vi en kontroll på alla funktioner därför är det viktigt att vi alltid har koden till din telefon när man byter på skärm iPhone X. Annars kan vi inte testa den.

Till slut så är vi klara och kan putsa av utsidan av telefonen och ta av skyddsplasten som sitter på framsidan av skärmen. Efter det skickar vi ett meddelande till dig som kund eller ringer upp dig. Sen kan du komma och hämta din telefon med en splitter ny skärm monterad. Livet återvänder till det normala.

Om du däremot skickat in din telefon med mobilbrev så återanvänder vi samma förpackning som du skickade in din telefonen i . Sen skickar vi den till dig och du kan välja mellan faktura kreditkort eller postförskott som betalningsmedel