Byta glas iPhone 6

Byta glas iPhone.

När man spräcker glaset eller displayen som en del säger. Eller båda två för den delen då är det dags för att byta glas på din iPhone. Men det räcker tyvärr inte att byta bara glaset. Nej, man måste byta glas, touch och lcd eller oled som det heter på dom allra senaste iPhone.

Så egentligen är det i princip halva telefonen man byter.

Hur kan man byta glas på iPhone

Du kan beställa glasbyte på iPhone 6 under den här länken. Du kan välja att komma in till vår butik och få den reparerad på direkten eller beställa ett Mobilbrev ® som vi skickar hem till dig så du kan skicka in din iPhone för glasbyte.

Vi har två olika kvaliteter på iPhone skärmar. En så kallad OEM och en Originalkvalitet. Skillnaden är hårfin men några hundralappar i pris. Vi brukar rekommendera våra kunder i butiken på Gibraltargatan 54 att välja OEM kvalitet på alla iPhone 6, 6s, 7 och 7Plus. Medan vi rekommenderar originalkvalitet på skärmarna till modellerna iPhone 8, 8 plus och alla X modeller

Om det är något annat fel på den då.

Vi jobbar med en No fix, No fee policy. Så det är totalt riskfritt att skicka din iPhone  för att byta glas. Om det mot förmodan inte skulle gå att reparera den så får du tillbaka den utan kostnad.

Vad du kan vänta dig

När du beställer en skärmreparation eller ett batteribyte, gör vi en tillfällig reservation på ditt kreditkort som täcker den maximala reparationsavgiften. Reservationen omfattar eventuella ytterligare skador som vi kan upptäcka under reparationen. Om din iPhone inte har ytterligare skador debiterar vi enbart avgiften för den beställda skärmreparationen eller batteriservicen.

Alla priser anges i svenska kronor och inkluderar moms och frakt, som vi enbart tar ut om vi behöver skicka din iPhone. Om vi behöver byta ut din iPhone kommer ersättningsenheten att vara ny eller motsvarande en ny. Om problemet med din iPhone beror på en allvarlig skada på grund av en olycka eller missbruk, kanske det inte går att få service.

Du kan beställa hem ett mobilbrev på posten så skickar vi det samma dag. Då tar det cirka 24 h att byta glas på iPhone. Mobilbrevet är en patenterad och registrerat varumärke av mumien som vi använder för inskick av alla enheter till oss.

Eller så kommer du bara till vår butik i centrala Göteborg så lagar vi din telefon på direkten.

byta glas iPhone